Szolgáltatásaink:

Költöztetés

A költözés egyre népszerűbb Magyarországon. Egy új lakóházba költözésaz örömteli események mellett nagyon sok izgalmat és stresszt is rejt magában. A gondtalan költözés érdekében szeretnénk Önnek segítséget nyújtani, valamint levenni a terhet a válláról.

Tanácsos megbízható szakemberekre bízni a költöztetést. Az igazán profi költöztetők olyan eszközökkel és gépjárművekkel dolgoznak, amelyek a célra maximálisanmegfelelnek.Sok esetben akár egy fuvar is elég lehet arra, hogy sikerüljön átköltöztetni teljes otthonát az új házba.

Lomtalanítás

A városokban, falukban általában évente egy alkalommal szerveznek lomtalanítást. De nem mindig tudja megoldani az ember, hogy a háztartásban vagy a ház körül összegyűlt, felesleges dolgokat, mint például bútorokat, nem használt háztartási gépeket és különböző lomokat egy évig kerülgesse. Ez nagyon kényelmetlen tud lenni. Ilyenkor gondoljon csak ránk. Akár rögtön a rendelkezésre tudunk állni. Várjuk hívását!

Zsákos sittszállítás

A legtöbb igény manapság a zsákos sittszállításra van, mi ez esetben is állunk rendelkezésére! Erre leggyakrabban akkor van szükség, ha Ön a fővárosban vagy olyan helyen lakik, ahol nem megoldható a konténer lerakása. Önnek csak annyi a dolga, hogy felhív minket és elmondja, hogy körülbelül mennyi zsákos sittet, építési törmeléket szeretne elszállítani. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a munkatársaink zsákolják be a sittet, ha ilyen igénye van, azt kérjük, jelezze előre! Innentől kezdve Ön hátra dőlve élvezheti, hogy megtisztul otthona.

Bútorszállítás

Nehéz, nagy vagy akár több bútor esetén a szállítás nem könnyű feladat. Csapatunk leveszi ezt a terhet a válláról! Az év minden napján segítségére leszünk, forduljon hozzánk bizalommal!

Számíthatnak ránk akár lakóház, iroda vagy bármilyen költözés esetén, illetve bútorvásárlásnál is a segítségére sietünk. Elmegyünk a kiválasztott bútorért – bútorokért a megadott üzletbe és házhoz visszük azt, igény esetén össze is szereljük! Így Ön teljes nyugalommal és stresszmentesen élvezheti kényelmes szolgáltatásunkat.

Árlistánkat az alábbi gombra kattintva találja meg:

0 %
Ügyfélelégedettség
0 +
Ügyfél
0 év
Szakmai tapasztalat

Hívjon minket bizalommal.

 Tel: +36 30 425 5276

Kérdése van? Írjon nekünk.

Csapatmunka
100%
Tisztaság
100%
Gyorsaság
100%

Szolgáltatási területünk: